GamingPC&ConsolesTech&IT

Microsoft are un plan de rate/upgrade pentru Xbox

Nu este disponibil în România, dar este interesant

Atunci când este anunțată o nou generație de console, vânzările celei vechi tind să o ia sever la vale și să se oprească, din moment ce lumea stă și așteaptă noua versiune. Dar Microsoft pare să fi găsit un mod de a compensa pentru asta.

Compania a dezvăluit o promoție menită să încurajeze achiziția generației actuale de console, fără teama că va trebui să vă descotorosiți de ea și să cumpărați una nou la preț întreg, anul viitor. Bine, nu voi, pentru că nu este o promoție menită pentru România. Deocamdată este limitată doar în SUA, Australia și Marea Britanie, unde va fi disponibilă de săptămâna viitoare..

Promoția presupune un parteneriat cu diverse bănci pentru a permite celor curioși să cumpere un Xbox One X sau un Xbox One S în rate de la anumite magazine. Apoi, după ce este lansată noua generație de console, vor putea returna la acel magazin consola, atât timp cât este în condiții bune și nu cumpărătorul nu este certat cu banca, pentru a primi o Xbox Scarlet (sau cum îi va spune). Va fi o taxă de upgrade, dar numai de 15 lire.

Este o metodă inedită de a perpetua vânzările generației actuale. Poate dacă va avea succes, va fi extinsă la nivel mondial.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button