MORE

Microsoft ar putea cumpara Mojang pentru 2 miliarde de dolari!

Se pare ca acest Septembrie este luna surprizelor si a loviturilor de teatru. Microsoft va cumpara Mojang pentru 2 miliarde $, pe nepusa masa si fara niciun indiciu prealabil.

Mojang este o companie destul de ravnita de multi jucatori mari, la ea uitandu-se cu jind si eventuale bale la gura o serie de publisheri si alte entitati. Totusi, buzunarele Microsoft sunt destul de adanci, si au oameni destul de convingatori se pare. Potrivit celor de la Wall Street Journal,  o persona care este direct implicata in aceasta afacere le-a relatat faptul ca Microsoft au pus la bataie 2 miliarde de dolari pentru a cumpara Mojang. Ambele parti au ramas tacute, atat dezvoltatorul suedez cat si Microsoft spunand ca nu comenteaza zvonurile si speculatiile.

Chiar si cu aceasta liniste, exista cateva semne ca acest deal este cat se poate de probabil, avand in vedere ca Notch, creatorul Minecraft si mare sef peste pixelii la Mojang si-a schimbat recent pozitia fata de Oculus Rift, in trecut refuzand sa mai dezvolte cu acestia o versiune Minecraft dupa achizitia Oculus de catre Facebook.

Cei de la New York Times au reusit sa descopere faptul ca Microsoft i-au abordat pe Mojang cu propunerea inca de acum 3 luni de zile, iar achizitia s-ar perfecta la finalul acestei luni, punand astfel capat carierei celui mai mare dezvoltator indie din lume. Daca Mojang va trece in ograda Microsoft. Dar cea mai mare surpriza vina de la Bloomberg, care sustine ca de fapt Notch i-a abordat pe Microsoft nu viceversa, dar ca nu planuieste sa ramana cu Mojang dupa achizitia companiei. Ramane sa va updatam imediat ce apare ceva nou.

Tags

Related Articles

3 Comments

  1. Tinand cont si de faptul e mai dezvoltat pe XBOX decat pe PS era destul de logic,nici nu puteam sa vad Mojang cumparat de altcineva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close