PCȘtiri ITTECH

Microsoft ar putea anunța HoloLens 2 luna viitoare

HoloLens este un concept pe care Microsoft îl tot prezintă pe unde poate de câțiva ani, dar nu se poate spune că a decolat cu adevărat, atât pentru că este un produs atât de scump încât face VR să pară o nimica toată, cât și pentru că nu a fost lansată o variantă dedicată muritorului de rând.

Asta s-ar putea schimba în cadrul evenimentului Mobile World Congress de săptămâna viitoare, fiindcă umblă vestea prin presă că pe 24 februarie Microsoft va prezenta HoloLens 2 acolo. Conform zvonurilor anterioare, acest nou sistem de realitate mixtă (AR și VR) va fi construit folosind un chipset Snapdragon 850, alături de un nou senzor pentru detecția mediului/mișcării derivat de la defunctul Kinect.

Poate avem noroc și Microsoft va dezvălui un preț ceva mai puțin terifiant pentru HoloLens 2 față de generația anterioară, aplicații care să fie utile și pentru cei care nu proiectează motociclete, și poate un produs care chiar va putea fi cumpărat de publicul larg.

Partea bună este că în cazul în care HoloLens 2 va fi anunțat, Windows este ceva mai bine pregătit să fie o platformă pentru dispozitiv față de generația trecută, având deja suport integrat pentru platforma Windows Mixed Reality (fosta Windows Holografic).

[Tom’s Hardware]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button