Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Microsoft anunță Windows 10 Creators Update

/
/
/

Microsoft a dezvăluit primele detalii despre următorul update major al lui Windows 10, intitulat Creators Update.

Această nouă versiune a sistemului de operare ar trebui să fie disponibilă din primăvara lui 2017 și este plin de noi unelte și funcții menite să ușureze viața creatorilor de conținut. Va însemna asta că Microsoft elimină pixelul de blocare dintre monitoare, că va reveni la vechiul Start Menu sau că va permite atașarea de scurtături pe un taskbar secundar? Probabil nu, pentru că asta chiar ar risca să sporească productivitatea. În schimb, veți avea opțiunea de-a târî în taskbar contactele voastre, având acces direct la persoane individuale prin Skype și orice alt serviciu de mesagerie/e-mail compatibil asociat acelui profil.

Apoi, Microsoft și-a amintit că de când a licențiat Paint de la ZSoft Corporation cu 30 de ani în urmă practic n-a mai făcut nimic pentru a dezvolta aplicația, așa că a dezvăluit Paint 3D. Această nouă variantă permite editarea de imagini tridimensionale și manipularea de modele 3D. Include și funcții care ai fi crezut că ar fi făcut deja parte din program, ca acel magic wand de selecție din Photoshop. Microsoft chiar vrea să pună un accent mare pe 3D, realizând o bază de date susținută de comunitate cu modele care pot fi importate și folosite după bunul plac. Iar în această bază de date veți găsi chiar și modelele făcute pentru aplicația SketchUp. Chiar pot fi exportate modele 3D direct din Minecraft.

https://youtu.be/Itc5ihHDAnY

Windows 10 Creators Update va include funcții de accesibilitate mai bune pentru utilizatorii nevăzători.

Iar pentru cei care vor să facă un stream de gaming pe care nu îl va urmări cineva, Windows 10 capătă suport pentru transmisie de gameplay prin Beam, acel serviciu pe care compania l-a cumpărat acum două luni.

Mai multe detalii vor fi anunțate despre acest update pe parcursul următoarelor luni. Cu puțin noroc, acesta nu va provoca incompatibilități cu camere web sau sisteme de înregistrare audio profesioniste, cum s-a întâmplat cu Anniversary Update.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

14 Comments

  1. Sper sa mai verifice si ei updaturile astea , a stai au concediat testarii si noi suntem cobaii. Tot i-mi zicea check drive C for errors pana am dezactivat sleep mode si hibernarea .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar