Tech&ITPCRSS PaginaDeMedia

Microsoft a anunțat următoarea generație de Windows!

Microsoft a susținut o conferință zilele trecute, iar în cadrul acesteia am putut să auzim declarațiile CEO-ului Satya Nadella. Acesta a vorbit despre viitorul sistemului de operare al companiei și s-a referit la următorul update drept „următoarea generație de Windows„. Se pare că Nadella vorbește despre cea mai mare actualizare a sistemului, de la debutul său din 2015 încoace.

În curând vom lansa una dintre cele mai importante actualizări din ultimul deceniu, deblocând o mulțime de oportunități pentru dezvoltatori și creatori. Folosesc această versiune de câteva luni și sunt foarte încântat de noua generație de Windows. Promisiunea noastră pentru voi este următoarea: Vom crea mai multe oportunități pentru fiecare dezvoltator și vom primi cu brațele deschise orice creator care își caută o platformă inovativă și deschisă cu ajutorul căreia să-și distribuie și monetizeze aplicațiile. Abia așteptăm să vă oferim mai multe detalii.

Ce noutăți aduce următoarea actualizare de Windows?

Microsoft Build este o conferință dedicată dezvoltatorilor, astfel Nadella a putut discuta doar cu un public specific. Dar „următoarea generație de Windows” va fi importantă și pentru restul utilizatorilor, în special pentru gameri. Update-ul este în lucru de ceva timp și am mai vorbit despre el, astfel numele Sun Valley v-ar putea suna familiar. Această versiune va aduce schimbări masive, mai ales în zona de design și va oferi un aer proaspăt unui sistem de operare care poate deveni foarte plictisitor cu timpul.

Nu avem detalii despre lansare, însă aniversarea de șase ani a lui Windows 10 va avea loc în Iulie. Cred că ar fi o perioadă numai bună pentru o actualizare importantă, iar după anunțul lui Nadella cred că ne mai despart maxim două luni de marele eveniment.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button