PC

Microsoft anunță Office 2019

Cei care încă mai folosesc Microsoft Office în varianta sa de sine stătătoare, care nu se bazează pe serviciile de cloud, vor avea în curând la dispoziție ediția 2019.

Microsoft anunță că Office 2019 va adăuga funcții îmbunătățite pentru Ink, fiind recunoscute mai multe nivele de presiune, efecte de înclinare și chiar redarea modului în care măzgăliturile au fost făcute. O serie de formule noi au fost adăugate în Excel, alături de grafice noi. În PowerPoint veți găsi animații adiționale, iar în în general veți avea parte de securitate mai bună și sisteme mai ușor de folosit. Mai multe detalii vor fi anunțate pe parcursul următoarelor luni.

Varianta cea nouă va fi disponibilă prin vara anului viitor, așa că aveți timp suficient să decideți dacă vreți să treceți la Office 2019, dacă veți trece la Office 365, sau dacă veți realiza în cele din urmă că pentru majoritatea aplicațiilor de zi cu zi puteți la fel de bine să folosiți LibreOffice, OpenOffice sau oricare din zecile de alte aplicații gratuite sau open-source disponibile de ani de zile.

[Hexus]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button