MORE

Microsoft anunță o ediție limitată a consolei Xbox Series X, inspirată de SpongeBob

Când se lansează și cât costă

Fanii jocurilor vor avea în curând ocazia să pună mâna pe o consolă Xbox Series X cu un aspect destul de unic, inspirat de personajul SpongeBob. Microsoft a colaborat cu Best Buy, Paramount Game Studios și GameMill pentru a crea o consolă tematică inspirată de buretele galben din Bikini Bottom.

Spre deosebire de Xbox Series S, disponibilă în două culori, Xbox Series X nu oferă multe opțiuni în ceea ce privește designul exterior, dar acum situația se schimbă, odată cu apariția versiunii SpongeBob.

Xbox Series X inspirată de SpongeBob, disponibilă doar la Best Buy

Ediția specială Xbox Series X, inspirată de SpongeBob, va fi disponibilă la Best Buy (doar în SUA) începând cu 7 martie 2024. Consola vine cu un controller Ediție Specială, care îi are imprimați pe prietenii subacvatici ai lui SpongeBob: Squidward, Gary și Mr. Krabs.

În plus, cumpărătorii vor primi o copie digitală a jocului Nickelodeon All-Star Brawl 2, un fighting game în care poți intra în pielea unor personaje importante din desenele animate, cum ar fi Țestoasele Ninja, SpongeBob, Garfield, Jimmy Neutron și alții.

Pachetul Xbox Series X Nickelodeon All-Star Brawl 2 Ediție Specială va fi disponibil în cantități limitate, așa că ar trebui să te pregătești să acționezi rapid, dacă ai prieteni care-l pot cumpăra pentru tine din America. Microsoft recomandă utilizarea aplicației Best Buy Mobile pentru a primi o notificare când produsul va fi disponibil.

De asemenea, pregătește-te să cheltui 699 de dolari, căci atât costă această consolă unică. Creșterea prețului cu 200 de dolari poate părea destul de mare, dar măcar primești un pachet consolă-controller deosebit, plus un joc extra.

Consolă Xbox Series X inspirată de SpongeBob

Dacă vrei să cumperi Pachetul Xbox Series X Nickelodeon All-Star Brawl 2 Ediție Specială, setează-ți alarma pe 7 martie, la ora 8 dimineața PST (Pacific Standard Time, respectiv ora 18.00 în România). Atunci se așteaptă ca această consolă să fie disponibilă pe rafturile magazinelor Best Buy.

Pe lângă designul unic și jocul inclus, primești aceeași Xbox Series X anunțată în 2020, cu un spațiu de stocare intern de 1TB, pe care îl poți extinde cu carduri de expansiune a stocării sau cu hard-disk-uri și SSD-uri externe.

 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button