Gaming

Microsoft aduce Halo Spartan Strike si pe iOS

Halo este o serie destul de populara printre cei care detin o consola Xbox, fiind si seria care a facut Xbox-ul atat de popular. Asta pana la aparitia lui COD 4. Din pacate jocul parca si-a mai pierdut din luciu cu timpul, dar asta nu inseamna ca nu mai poate produce spin-off-uri pentru alte platforme, precum recentul Halo Spartan Strike. Bine, atat timp cat spin-off-urile in cauza au un model Free to Play pentru Mama Rusie, sau sunt destinate platformelor mobile.

Microsoft aduce cele doua jocuri pe platformele mobile iOS si Windows. Mai exact, Halo Spartan Assault, lansat cu ceva timp in urma, si noul joc intitulat Halo Spartan Strike, ambele fiind disponibile acum pe magazinele virtuale ale sistemelor de operare mobile amintite.

Daca intial Halo Spartan Strike era planuit doar pentru Windows Phone, Microsoft au cantarit mai atent piata, asa cum nu fac cand vine vorba de PC, si au decis sa aduca jocul pe iOS si Windows Phone, cu planuri in viitor pentru a-l porta si pe Android.

Noul joc Halo se petrece in timpul evenimentelor din Halo 2, cum a fost si cazul primului joc, doar ca acum interfata este optimizata atat pentru touch screen, dar si pentru monitor.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button