PC

Microsoft adaugă „reclame jucabile” în Windows 10

Microsoft anunță că a inventat apa caldă și mersul pe jos, sau cel puțin că a găsit un nou mod de a spune „demo” care să sune mai bine pentru cei de la marketing.

”Reclamele jucabile” funcționează pe ideea că în loc să aveți parte de o simplă reclamă la o aplicație atunci când vă aflați într-o altă aplicație, veți avea chiar posibilitatea de-a testa acea nouă aplicație. Spre exemplu, dacă în Skype vă apare o reclamă pentru Office, veți putea testa Office din acea reclamă de parcă ar fi deja instalat pe PC-ul vostru.

Reclama va fi limitată la doar trei minute, dar se va comporta în mare parte ca aplicația pe care încearcă să o vândă, ceea ce ridică destul de multe întrebări despre câtă lățime de bandă vor irosi acest gen de reclame pe viitor. Desigur, pe PC, cu ce conexiuni avem noi, nu ar fi o problemă, dar dacă Microsoft va folosi această funcționalitate și pe Windows Phone, probabil va duce la probleme.

Ar trebui să vă așteptați ca aceste reclame să înceapă să își facă apariția în viitorul apropiat pe PC-uri și nu numai, care rulează Windows 10.

Rămâne acum o singură întrebare. Reclamele acelea vor avea la rândul lor reclame în interiorul lor? Iar acelea vor avea reclame? Reclamăception?

[Microsoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button