MORE

Microsoft adauga intr-un final un port pentru casti la controller-ul Xbox One!

Microsoft adauga intr-un final un port pentru casti la controller-ul Xbox One, dupa ce multi utilizatori s-au plans de lipsa acestuia, fiind un minus notabil, iar utilizatorul fiind nevoit sa foloseasca un adaptor. Ei bine, lucrurile se pare ca le surad celor care s-au plans de acest neajuns, doar ca… vor trebui sa cumpere un nou controller! Dar cand dai o mica avere pe un Xbox One, inca un controller nu reprezinta o problema, nu?

Pana in prezent, cei care doreau sa foloseasca alte casti pentru Xbox One au trebuit sa cumpere un Headset Adapter Stereo, dar si acesta avea probleme. Asa ca noul controller revizuit de catre Microsoft cu un jack de 3.5mm, pare o idee extrem de buna. Cine stie, poate au folosit banii de pe adaptoare ca sa cumpere mufe pentru controllere!

Stirea vine direct de la Microsoft, care a anuntat ca noul val de controllere va fi prezent pe toate consolele ce vor fi lansate incepand iunie 2015, notand si faptul ca acest nou model este compatibil doar cu castile ce dispun de un jack de 3.5 mm, alte dispozitive fiind scoase din ecuatie. In principiu, daca mufa de la castile tale are trei striatii pe ea, nu doua, acestea vor functiona cu noul controller, emisia microfonului fiind facuta direct prin jack-ul de 3.5 mm

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button