MORE

Microsoft a vandut intr-o saptamana in Japonia… doar 100 de console Xbox One!

Microsoft, cel putin in ochii unora, a luat fata privitorilor cu o serie de anunturi la E3-ul de anul acesta. Asta nu inseamna ca este totul roz si plin de fericire pentru producator, Japonia fiind in continuare o ecuatie cu multe necunoscute pentru companie. De ce spunem asta? Se pare ca Microsoft a vandut intr-o saptamana doar 100 de console Xbox One in tara Soarelui Rasare, o tara care mananca pe paine console si mobile gaming de altfel.

Dupa lansarea dezastruoasa din Japonia, si numarul „record” de unitati vandute pana acum, saptmana trecuta pentru Microsoft in Japonia a fost o rusine demna de sepuku in piata centrala. Intre zilele de 8 si 14 iunie, Microsoft a vandut… doar 100 de console Xbox One in Japonia, fiind cea mai slaba samptamana inregistrata de Microsoft cand vine vorba de hardware. Nu este nici pe departe cea mai prost vanduta consola din Japonia, dar e pe aproape, Bandai Pipin si Gizmondo batandu-se pentru cea mai proasta saptamana la raft in Japonia, Gizmondo castigand totusi cu… zero unitati vandute timp de doua luni, la nici sase luni de la lansare.

Cu toate astea, vanzarile dezastruoase par sa nu ii dezamageasca pe Microsoft, care sustin ca Japonia este o piata capricioasa, pana cand vor reusi sa-i prinda pulsul (foarte slab puls, foarte aproape de moarte clinica in cazul Xbox One). Din nefericire, Media Create, o companie care se ocupa cu monitorizarea de vanzari hardware si software in Japonia a publicat raportul in care cele 100 de bucati sunt mentionate. Nintendo in Japonia sunt inca lideri de piata, intr-o saptamana, conform „placintei” vanzand 19.620 3DS LL si 16.413 WiiU-uri, urmate de PS4 si PS VIta. Este dezamagitor cand pana si VITA TV-ul te „cafteste” grav in vanzari. 1308127018135968360

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button