GamingTech&IT

Microsoft a prezentat doua noi controllere de Xbox One

Microsoft a prezentat in cadrul Gamescom, doua controllere noi de Xbox One care vin in completarea colectiei foarte mari de accesorii disponibile. Prin intermediul acestora, Microsoft si-a tinut si promisiunea de a prezenta ceva hardware la Gamescom si chiar daca n-am primit detalii noi despre Xbox Scarlett, nu pot spune ca nu imi plac cele doua versiuni ale popularului gamepad.

Primul dintre aceste controllere este versiunea Night Ops Camo. Din cate puteti vedea in imagine, gamepad-ul vine cu un finisaj camo si un D-pad metalic. Alt detaliu interesant sunt trigger-ele care au un finish special care imita textura de pe arme.

Cel de-al doilea controller prezentat in cadrul evenimentului a fost varianta Sport Blue. Acesta are un design geometric care integreaza elemente metalice. D-pad-ul este tot metalic si pe acesta, in timp ce maneta in sine este acoperita cu un material cauciucat pentru un grip mai bun.

Microsoft vinde deja variantele Sport Red si Sport White, in timp ce noul controller Night Ops calca pe urmele modelelor Armed Forces si Winter Forces care au design camo. Controller-ul Night Ops va fi disonibil incepand cu data de 8 Octombrie pentru 69.99 dolari. Editia Sport Blue insa, va fi disponibila incepand cu 17 Septembrie pentru acelasi pret.

Cu cele doua de mai sus, am acoperit insa doar o parte mica din optiunile disponibile intrucat Microsoft ofera o intreaga colectie de modele disponibile printre care Ocean Shadow, Recon Tech si Phantom Black, alaturi de controllerele Minecraft si multe altele. In Statele Unite, Microsoft ruleaza programul Xbox Design Lab care iti permite sa iti faci propriul design in functie de ce iti place, iar Xbox Adaptive Controller este conceput pentru persoanele cu dizabilitati si este de asemenea, disponibil pentru achizitie.

Daca vrei sa completezi look-ul Night Ops sau Sport Blue, Microsoft va oferi si stand-uri de incarcare cu acelasi design. Fiecare Xbox Pro Charging Stand include un capac de baterie, un acumulator reincarcabil si un cablu de 1.8m. Acestea au pretul de 49.99 dolari per bucata si vor fi disponibile in aceeasi zi ca si controllerele.

Gamespot

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button