MORE

Microsoft a oprit distributia de copii fizice de Windows 7 si 8

Windows XP este cu certitudine unul dintre cele mai populare sisteme de operare de la Microsoft, Windows 7 si 8 fiind niste licariri efemere in vanzari pe langa acesta. De aceea nu ne mira faptul ca Microsoft a oprit distributia de Windows 7 si 8, mizand pe urmatorul Windows ca pe un adevarat succesor pentru XP.

Icepand de astazi, Microsoft a oprit oficial vanzarea de copii cu amanuntul, adica la cutie, pentru Windows 7 si 8, dar asta nu inseamna ca nu se mai pot achizitiona sub forma digitala, deci stati linistiti. Cu toate ca data a fost anuntata cu mult timp in urma, strategia este destul de simpla. Windows 10 vine curand, astfel sistarea vanzarilor va propulsa achizitia noului OS, mai ales ca unele statistici arata ca utilizatorii abia acum incep sa se indeparteze de vechile sisteme de operare precum XP sau mai recentul 7.
In incercarea de a nu starni panica intre consumatori, Microsoft a amintit ca exista copii fizice in stocul magazinelor, astfel incat cei care chiar doresc sa achizitioneze o copie de Windows 7 o pot face. Daca strategia celor de la Microsoft se dovedeste una castigatoare ramane de vazut, depinzand in mare parte si de cat de bun va fi Windows 10 pe care Microsoft pariaza destul de multe.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button