RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECHTelefoane

Microsoft a lansat Your Phone pentru Windows 10

Microsoft tot testează de ceva vreme opțiuni de împerechere a unui telefon mobil Android cu un PC pe care rulează Windows, iar cea mai recentă încercare se numește Your Phone.

Această aplicație a ieșit din faza de testare și este acum disponibilă pentru toată lumea, direct din Microsoft Store… ceva ce probabil nu va fi pe placul multora, dar măcar știți de unde să îl luați.  Iar după ce o instalați, veți prim acces la varianta de Android a aplicației, ce trebuie pusă pe telefon pentru ca cele două să fie interconectate.

Aplicația Your Phone vă permite să conectați telefonul la PC pentru a putea accesa direct din Windows 10 componente precum fotografii. Pe viitor, Microsoft dorește să adauge suport pentru sincronizarea mesajelor și a notificărilor pe care le primiți pe Android.  Cu timpul, această aplicație va primi suport și pentru iPhone, dar probabil cu o funcționalitate ceva mai redusă.

Nu este tocmai genul de chestie care să vă permită să transformați telefonul într-un PC și să continuați munca începută pe Android pe Windows… deși pentru asta aveți aplicații de cloud… Ce vreau să spun este că nu este tocmai Samsung Dex.

Pentru a vă putea folosi de aplicație așa cum este acum, veți avea nevoie de un telefon care rulează cel puțin Android 7, precum și de un PC echipat cu Windows 10, cu update-ul din luna aprilie 2018.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button