Știri ITRSS PaginaDeMedia

Microsoft a început să distribuie Windows 10 v2004 la scară largă

Nu este o glumă proastă sau vreun articol uitat prin ciorne de aproape un an. Este doar perioada de care Microsoft a avut nevoie pentru a distribui Windows 10 v2004 la scară largă și să-l facă parte din pachetul .iso de pe site-ul oficial. Pentru cei care nu știu, versiunea 2004 a fost lansată în luna Mai 2020, adică aproape acum un an. Însă în urma unor probleme pe care aceasta le cauza, lansarea la scară globală a tot fost amânată.

Utilizatorii care vor să facă upgrade-ul la Windows 10 v2004 o pot face de acum prin intermediul fișierului .iso pus la dispoziție de Microsoft prin intermediul Media Creation Tool. Însă după upgrade, personal v-aș recomanda și update-ul Octombrie 2020 care a adus și el câteva schimbări interesante mai ales pe partea de design.

Windows 10 – Ce este nou in actualizarea din Octombrie 2020?

Conform unor statistici, versiunea din Mai 2020 este cea mai folosită dintre toate variantele de Windows de pe piață. Probabil cei care au rămas în urmă sunt utilizatorii din domeniul business sau aceia care folosesc sistemul de operare pe sisteme mai vechi care ar putea fi puțin încetinite. Cu toate acestea, mă îndoiesc că printre cititori sunt prea mulți care nu au deja upgrade-ul instalat, sau mai mult de atât, toate actualizările făcute la zi.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button