MORE

Microsoft a aratat cum poti construi un Kinect…improvizat!

Microsoft au aratat cum poti construi un Kinect…improvizat, mai ales ca au fost extrem de ocupati la conferinta SIGGRAPH din acest an, unde membrii ai diviziei de cercetare Microsoft deja au ilustrat modul in care pot interpreta vorbirea bazat pe vibratiile unei pungi de chips-uri si cum pot transforma inregistrarile zgaltaite intr-o experienta care seamana cu zborul.

Luati in considerare munca cercetatorilor de la avanposturile Microsoft Research’s Redmond si Cambridge, care au descoperit o cale de a transforma o camera 2D obisnuita, ca si cea incorporata in telefonul tau, intr-o camera cu infrarosu utilizabila la captarea datelor de profunzime, ca un fel de Kinect. Echipa a construit senzori de profunzime dintr-un smartphone Android si un webcam Microsoft, si ambele au fost capabile sa urmareasca mainile si fata utilizatorului, iar asta le face niste hack-uri interesante (si ieftine) pentru oameni care doresc sa creeze si sa testeze proiectele bazate pe gesturi, fara multe complicatii.

Este interesant cum o camera de doar cativa dolari se poate transfoma intr-un Kinect, (desi un Kinect nu se poate transforma in ceva realmente util). Speram ca macar pe viitor vor exista jocuri care sa foloseasca Kinectul asa cum trebuie.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button