TECHTech&IT

Microsoft a anunțat Surface Hub 2

Recent, Microsoft a prezentat pe scurt următorul lor dispozitiv de ultimă generație, Surface Hub 2. Acesta va deveni disponibil începând cu anul viitor, o gamă restrânsă de clientelă selectă având posibilitatea să-l testeze încă din acest an.

Primul Surface Hub, computerul companiei pentru sălile de conferință, a fost o surpriză atunci când s-a lansat. Sistemul a avut o disponibilitate redusă la scurt timp de la lansarea sa, în urmă cu trei ani, în special în versiunea de 84 de inch: combinația de videoconferințe și whiteboarding fac din Surface Pro un instrument de colaborare cu puțini concurenți direcți.

Caracteristica centrală a noului sistem este că acesta are un afișaj 4K cu o diagonală de 50.5 inch și montură rotativă. În loc de raportul de aspect tradițional 16:9, Surface Hub 2 are un raport de 3:2, același ca al celorlalte sisteme Surface ale companiei. Aveți nevoie de un ecran mai mare? Până la patru dispozitive Surface Hub 2 pot fi unite împreună în mod portret sau landscape. Ramele sunt mult mai înguste pentru a permite acest tip de display. Chiar și cu dimensiunile reduse ale ramelor, acestea permit în continuare includerea unor difuzoare, a unui microfon cu acțiune pe o distanță considerabilă și o cameră.

Microsoft urmează de asemenea să rezolve una dintre problemele de care s-au plâns clienții primei generații, și anume lipsa de portabilitate. Compania va colabora cu Steelcase pentru a dezvolta o linie oficială de standuri și role. Surface Hub 2 va include software îmbunătățit, care să suporte mai multe conectări ale utilizatorilor, facilitând accesul la documentele private pentru a le utiliza simultan.

https://www.youtube.com/watch?v=7DbslbKsQSk

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button