Știri ITTECH

Microsoft a anunțat Surface Hub 2

Recent, Microsoft a prezentat pe scurt următorul lor dispozitiv de ultimă generație, Surface Hub 2. Acesta va deveni disponibil începând cu anul viitor, o gamă restrânsă de clientelă selectă având posibilitatea să-l testeze încă din acest an.

Primul Surface Hub, computerul companiei pentru sălile de conferință, a fost o surpriză atunci când s-a lansat. Sistemul a avut o disponibilitate redusă la scurt timp de la lansarea sa, în urmă cu trei ani, în special în versiunea de 84 de inch: combinația de videoconferințe și whiteboarding fac din Surface Pro un instrument de colaborare cu puțini concurenți direcți.

Caracteristica centrală a noului sistem este că acesta are un afișaj 4K cu o diagonală de 50.5 inch și montură rotativă. În loc de raportul de aspect tradițional 16:9, Surface Hub 2 are un raport de 3:2, același ca al celorlalte sisteme Surface ale companiei. Aveți nevoie de un ecran mai mare? Până la patru dispozitive Surface Hub 2 pot fi unite împreună în mod portret sau landscape. Ramele sunt mult mai înguste pentru a permite acest tip de display. Chiar și cu dimensiunile reduse ale ramelor, acestea permit în continuare includerea unor difuzoare, a unui microfon cu acțiune pe o distanță considerabilă și o cameră.

Microsoft urmează de asemenea să rezolve una dintre problemele de care s-au plâns clienții primei generații, și anume lipsa de portabilitate. Compania va colabora cu Steelcase pentru a dezvolta o linie oficială de standuri și role. Surface Hub 2 va include software îmbunătățit, care să suporte mai multe conectări ale utilizatorilor, facilitând accesul la documentele private pentru a le utiliza simultan.

https://www.youtube.com/watch?v=7DbslbKsQSk

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button