GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Microprose revine, din nou

Puteam să jur că a făcut deja asta prin 2013

Microprose este un nume ce ar trebui să răsune adânc în amintirile celor care au jucat în vremuri ancestrale diverse simulatoare aviatice, de Formula 1, MTG-uri, sau jocuri de strategie obscure precum X-Com sau Civilization. În același timp, este un nume ce nu a mai fost grăit de foarte mulți ani, fiind devorat într-o încrengătură de achiziții și re-achiziții de pe parcursul ultimilor 20 și ceva de ani.

Dar, acum, Microprose revine. Și nu revine ca acum 7 ani, când reveniseră din mormântul său pentru a vinde din proprietăți. Compania chiar revine cu propunerea de a lansa jocuri noi. Au fost anunțate trei titluri cu dezvăluirea revenirii sale la viață. Acestea sunt: Task Force Admiral, Second Front și Sea Power Naval Combat in the Missile Age. Puteți vedea mai jos câte un trailer din fiecare.

În general, sunt titluri ce se concentrează pe evocarea epocii ancestrale a Microprose, pe vremea când făceau jocuri militare de tot felul. Noile produse nu au o dată de lansare, dar au pagini de Steam ce vă încurajează să le adăugați la wishlist.

Acum trebuie doar să așteptăm să ajungă la faza la care noul Microprose va găsi un studiou care să producă un nou Silent Service, sau un nou Covert Action.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button