MORE

MGS 5: The Phantom Pain îți urează La Mulți Ani

The Phantom Pain a fost lansat la începutul lunii, și s-a dovedit a fi în mare parte pe cât de bun sperau fanii seriei, oferind un gameplay bun și o poveste interesantă despre transformarea unui om într-un monstru. Însă are și părți mai amuzante.

Când începi să joci The Phantom Pain, poți introduce data ta de naștere, ceva comun pentru jocurile Metal Gear, având chiar ceva importantă în titluri precum Sons of Liberty. De această dată, jucătorii care se întâmplau să își sărbătorească ziua de naștere în ultima săptămână s-au trezit cu surprize atunci când se întorceau din misiuni la Mother Base, în funcție de progresul lor din joc.

Într-o instanță, Big Boss aterizează pe o bază pustie, cu zgomote de alarmă și explozii undeva în apropiere. Nu tocmai ceva plăcut, considerând evenimentele din Ground Zeroes, însă în loc de șoc și groază, jucătorul era întâmpinat de Ocelot, Kaz și soldații săi aducându-i un tort și cântând La mulți ani.

În cazul în care Quiet este prin zonă, în loc de un tort, ea trage în direcția lui Big Boss, nu cu intenția de a-l omorî, ci pentru a scrie un mesaj de urare pe niște cutii conținând trabucurile preferate ale lui Snake.

Considerând de cât timp este în dezvoltare jocul, și cât de mulți bani au fost investiți în el, plus tendința lui Kojima de a include astfel de lucruri în titlurile sale, vă puteți aștepta ca The Phantom Pain să aibă surprize pregătite pentru Crăciun și probabil alte sărbători.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button