Gaming

MGS 5 are DLC cu armură de cal

La începutul săptămânii aflam că MGS 5 are cu un capitol mai puțin decât trebuia să aibă, așa că atunci am speculat posibilitatea adăugării unei părți din acel conținut sub formă de DLC. Această speculație era oarecum peste ideile pe care le are Konami pentru joc.

În cadrul TGS, marele publisher japonez a dezvăluit ce DLC vom vedea în viitorul apropiat pentru The Phantom Pain, moment în care internetul a fost lovit de un sentiment puternic de Déjà vu. Zvonurile chiar spun că toți angajații de la Bethesda au simțit un fior rece, iar The Elder Scrolls 4 Oblivion s-a trezit din mormânt și a încercat să îl muște pe Pete Hines, director de marketing la Bethesda.

MGs5Tuxedo

Conținutul nou din MGS 5 va veni sub forma unor costume suplimentare pentru Snake, Quiet și D-Horse. Unele dintre înfățișările noi sunt inspirate din aventurile mai vechi ale lui Big Boss. El va putea fi îmbrăcat cu uniforma sa din Metal Gear Solid 3, costumul de camuflaj din același joc, și chiar cu fracul ce își făcea apariția în fiecare alt joc al seriei. Desigur, acest frac era de obicei oferit celor care terminau jocul de două ori, sau din start în edițiile ulterioare, nu ca DLC plătit.

Quiet va putea fi îmbrăcată ca The Boss, cu tot cu cicatricea ei, și ca Eva, așa cum arăta în Snake Eater.

MGS5Quietdlc

În cele din urmă, îl avem pe D-Horse. Calul lui Snake primește armură. Două variante au fost arătate, ce îi adaugă o coamă de zici că se pregătește să se lupte cu forțele lui Xerxes, și o mască.

Konami nu a menționat când va fi gata acest DLC pentru MGS 5, sau cât va costa, dar este foarte important să nu  coste 2.50$ sau mai mult. Internetul încă mai are amintiri neplăcute de la Oblivion

OblivionHorseArmor

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button