MORE

METROID: THE SKY CALLS – Un scurt metraj realizat de catre fani pentru fani

Metroid: The Sky Calls face parte din acel gen de proiecte care reuseste sa dea clasa unor studiouri mari, uimind prin complexitate si atentia sporita pe care realizatorii au acordat-o folclorului seriei Metroid. Cu toate ca aceasta productie nu este asociata cu Nintendo sau oricare dintre subsidiarele companiei Japoneze, rezultatul este pe putin spus demn de aplauze si ovatii.

 

Totusi, The Sky Calls, intreaga creatie de 11 minute realizata de Rainfall Productions, foloseste mici trucuri productionale pentru a adauga o patina unica clipului, care din nefericire este bantuit de o singura meteahna… Jessica Chobot in rolul lui Samus.

Intelegem ca aceasta fatuca pe internet este extrem de populara, totul plecand de la o limba pe un PSP. Totusi, cand vine vorba de aptitudinile sale actoricesti putem spune ca este un dezastru in miscare. Doamna Chobot n-ar putea sa arate o emotie autentica nici daca viata ei ar depinde de asta, lucru evident inca de pe vremea lui Mass Effect 3, unde majoritatea prestatiilor sale vocale seamana cu ceva parca rupt din primul Witcher, minus engleza stricata de balta.

Dar, fara doar si poate filmul este o realizare, ai ales ca discutam de un buget aproape de zero si de munca unor oameni pasionati care doresc sa reprezinte cat mai bine universul Metroid. Daca ar invata si Hollywood de la ei ce bine ar fi! Poate asa nu mai avem Fantastic 4 cu Doctor Doom care seamana cu ceva scos dintr-o masina de spalat.

[RainfallFilms]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button