GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

De acum, DualSense poate fi folosit la capacitate maximă în Metro Exodus PC

DualSense este de vreo câteva luni bune compatibil cu multe jocuri de pe Steam, însă noul controller pentru PS5 nu a fost suficient de important pentru a fi optimizat 100%. Probabil că producătorii nu au fost interesați de toate funcțiile acestora, preferând să abordeze principiul „ehh, merge și așa”.

Asta înseamnă că funcțiile haptice și adaptive triggers au fost cu adevărat neglijate, dar 4A Games nu a vrut să ignore ceea ce face din DualSense… DualSense. Un hotfix recent le permite jucătorilor de Metro Exodus PC să se bucure de tot ceea ce are de oferit controller-ul. Bine, poate nu și trackpad-ul sau alte șmecherii tipice PS5, dar ați prins voi ideea.

Metro Exodus PC și atenția la detalii

Poate că nu este extrem de important, dar, pentru cei care se joacă și pe PC folosind un controller, detaliile contează, la fel cum n-ar avea rost să folosești alt controller dacă ai deja un PlayStation 5 prin casă. Simplu și eficient, nu?

Și dacă tot Metro Exodus PC și-a primit și acel Enhanced Edition absolut superb, de ce să nu fie (după cum se zvonește) primul titlu de pe PC care să fie pe deplin compatibil cu funcțiile de haptic feedback și adaptive triggers. Iată și o demonstrație preluată de pe Reddit și postată pe Twitter:

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button