GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Metro Exodus este amânat până în 2019

Metro Exodus este mai mare decât 2033 și Last Light combinate, făcându-l cel mai ambițios titlu al seriei de shootere de supraviețuire. Anunțat la E3 2017, speram să ne putem bucura în acest an de peisajele sale goale și mutanții iradiați, însă distribuitorul Deep Silver a anunțat că termenul de lansare a fost amânat până în 2019.

Deep Silver declară:

Dezvoltarea lui Metro Exodus progresează bine; suntem cu toții entuziasmați de ceea ce vedem. Am revizuit în mod constant progresul jocului pentru a ne asigura că livrăm un produs pe care gamerii și fanii seriei Metro îl doresc și îl merită, precum și pentru a ține cont de anunțurile venite din partea produselor concurenței.

Vrem ca toată lumea să poată experimenta cel mai ambițios joc Metro de până acum la cel mai înalt nivel și, prin urmare, am luat decizia de a muta data lansării în Q1 2019.

Deep Silver este o divizie a Koch Media, care a fost cumpărată de THQ Nordic la începutul acestui an. Raportul privind veniturile din ultimul trimestru al anului 2018 reiterează cele de mai sus, notând că și Biomutant și Darksiders 3 sunt „încă în curs de evaluare pentru stabilirea datei de lansare„.

Declarația celor de la Deep Silver continuă:

Știm că acest lucru va fi o veste dezamăgitoare pentru fanii care sperau să joace acest joc în acest an, dar știm, de asemenea, că veți aprecia rezultatele pe care le va aduce acest timp suplimentar de dezvoltare și noua dată de lansare.

De asemenea, am dori să folosim această ocazie pentru a confirma că la E3, în iunie, vom dezvălui spre încântarea voastră un gameplay nou dintr-un mediu de joc care nu a mai fost niciodată văzut până acum.

Sună interesant!

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button