PC&Consoles

Metro Exodus continuă seria anul viitor

După numeroase peripeții ce au implicat hoți de scaune la graniță și un exod în masă din Ucraina către Malta, oamenii de la 4A Games au dezvăluit un nou joc din seria Metro.

Noul capitol poartă numele Metro Exodus și mută acțiunea din tunelurile întunecate și bântuite de metrou într-un mediu deschis și deplin explorabil. Aici vei lua iarăși rolul lui Artyom, în căutarea unui nou loc din pustietatea post-apocaliptică a Rusiei, unde rasa umana poate clădi iarăși o civilizație. Preferabil una în care nu sunt vânați de urși gigantici mutanți.

Metro Exodus promite să ofere nivele neliniare masive, un ciclu zi-noapte, vreme dinamică, imersiune deplină, un sistem de crafting competent și o locomotivă numită Aurora la bordul căreia vei călători până la cele mai îndepărtate granițe ale Rusiei.

Fiind axat ceva mai mult pe o lume deschisă, de la suprafață, jocul începe să semene puțin cu STALKER, la care fondatorii studioului 4A Games chiar au lucrat pe vremea când făceau parte din GSC Game World. Iar din moment ce un nou joc din acea serie nu prea reușește să își facă apariția de ani de zile, evoluția lui Metro reprezintă o veste foarte bună pentru fanii genului.

Jocul va fi disponibil pentru PC, consolele Xbox One și consolele Playstation 4 din anul 2018. Mai multe detalii vor fi anunțate pe parcursul următoarelor luni.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button