GamingPC&ConsolesTech&IT

Metro Exodus: Cerințe de sistem

Din moment ce ne apropiem de lansarea celei mai noi aventuri post-apocaliptice sovietice (făcută în Malta), a venit timpul să aflăm care sunt cerințele de sistem ale lui Metro Exodus.

4A Games a decis să prezinte cerințele de sistem sub forma imaginii de mai jos, ce include patru configurații diferite pentru rezoluții diverse.

Pentru minimul posibil, la 30 de cadre pe secundă în rezoluția de 1080p, veți avea nevoie de un sistem echipat care în urmă cu 7 ani era foarte, foarte puternică și foarte scumpă. Dar dacă vreți să jucați Metro Exodus în aceeași rezoluție pe detalii mari, la 60 de cadre pe secundă, trebuie să faceți un salt tehnologic de vreo 4 ani.

Jocul pare a fi destul de aprig devorator de memorie video, necesitând 8GB pe orice în afară de minim și extrem, unde tinde către 11GB VRAM în cazul în care vreți să îl jucați în 4K.

metro exodusMetro Exodus va fi lansat luna viitoare, în ziua de 15 februarie, și vă va permite să vizitați o variantă ceva mai pitorească a lumii de la suprafață prin care Artyom respira greu în jocurile anterioare și era ocazional terorizat de chestii zburătoare bizare.

Merită menționat că Metro Exodus este unul din jocurile care se va folosi de tehnologia plăcilor RTX pentru a reda iluminare globală în timp real.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button