Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Metodologie pentru „dreptul de a fi uitat”

/
/
/
/
image

Comisia Europeana a publicat recent un set de indicatii pentru acele companii care doresc sa administreze cererile de confidentialitate si intimitate. Aceste instructiuni vin in ajutorul asa numitului „drept de a fi uitat”, indemnand companiile sa mentina un echilibru in evaluarea solicitarilor formulate de utilizatori.

Curtea Europeana de Justitie a decis ca cetatenii au dreptul de a solicita stergerea anumitor informatii personale de pe Internet. Masura a fost luata dupa doi ani si jumatate de negocieri intense intre statele-membre ale UE cu privire la reforma regulilor de protectie a datelor personale. Ulterior, Comisia Europeana a venit cu noi precizari, dupa ce, in urma cu 3 luni, mai multe site-uri, inclusiv Wikipedia, au anuntat ca au eliminat din Google o serie de informatii cu caracter personal ale utilizatorilor, la cererea acestora.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar