PC&Consoles

Metal Gear Survive va sosi în februarie

Mai țineți minte seria Metal Gear? S-a încheiat cu The Phantom Pain, pe Youtube, fiindcă jocul nu a fost practic terminat, așa că ultima misiune putea fi văzută doar sub forma unui clip video.

Eh, chiar dacă Hideo Kojima a fost gonit de la Konami, iar studioul său a fost închis, nu înseamnă că franciza este moartă. La urma urmei, Platinum Games a făcut un joc Metal Gear foarte bun… în sensul că Rising Revengeance era foarte bun, chiar dacă era cam la fel de Metal Gear ca Bayonetta.

Tentativa companiei Konami de a face un joc Metal Gear propriu acum, fără Kojima, este pe cale să fie să își facă apariția, compania anunțând data de lansare a lui Metal Gear Survive. Jocul va fi disponibil din ziua de 22 februarie în Europa pentru console. O variantă de PC este extrem de incertă, din moment ce Konami nu are prea multă iubire pentru această platformă… sau pentru jocuri video în general, compania fiind deocamdată concentrată pe cabinetele cu jocuri de noroc.

În cazul în care nu mai știți despre ce era vorba în această nouă creație, Metal Gear Survive spune povestea celor care au supraviețuit incidentului de la finalul lui Ground Zeroes. O poveste care nu are nici o legătură cu restul seriei, din moment ce sunt cu toții absorbiți printr-un portal inter-dimensional și aduși într-o lume plină de zombies.

Aici jucătorii vor trebui să construiască baricade, să caute resurse și să supraviețuiască, chiar într-un mod cooperativ. Vedeți voi, designul jocului a început când jocurile de survival cu zombies încă erau la modă, iar Konami încă n-a prins ideea că aveau mai mult succes dacă îngrămădeau 100 de jucători în lumea deschisă a lui MGS5 și îi lăsau să se vâneze între ei. Probabil va fi un DLC cu asta.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button