MORE

Metal Gear Solid V va primi un nou patch!

Metal Gear Solid V a fost un joc foarte controversat si nu prin prisma faptului ca a fost dezvoltat foarte prost sau ca a fost lansat cu deficiente, ci din cauza conflictului dintre Konami si maretul Hideo Kojima.

Cred ca au fost foarte multe diferente de opinii care au daunat mai mult sau mai putin jocului. Din cate se pare Konami a incercat sa intervina prea mult in procesul de dezvoltare si cum il stim noi pe Kojima drept un perfectionist fara limite, nu prea a inghitit bine interventiile din partea companiei mama. Putem spune ca aceasta a fost scanteia care a pornit focul de tabara.

Cu toate acestea, MGSV a reusit sa vada lumina zilei si a ajuns sa fie foarte apreciat in randul comunitatii. Cum modul multiplayer reprezinta un punct de atractie si distractie pentru fani va primi in curand un nou patch care sa va fructifice experienta. Mai exact, patch-ul va fi compus dintr-un set de asset-uri care au fost importate din modulul de singleplayer al jocului.

Acum daca stai sa te gandesti un pic o sa zici ca nu au muncit cine stie ce la treaba asta, dar s-ar putea sa aibe planuri mai marete cu acele asset-uri, cum ar fi harti noi sau posibilitatea de a fi accesate pentru a crea mod-uri speciale. Poate ati vazut pe internet cateva swap-uri simpatice in Raining Scene.

[Konami]

 

Articole asemanatoare

Back to top button