MORE

Metal Gear Solid V The Phantom Pain si Ground Zeroes vor fi lansate pe Steam

In urma cu cateva ore, pe pagina oficiala a celor de la Konami, a fost anuntat faptul ca Metal Gear Solid V The Phantom Pain si Ground Zeroes vor fi lansate pe Steam. Din nefericire, in momentul in care cineva punea cursorul pe link-ul in cauza si apasa, tot ceea ce intalnea era o eroare 404 Snake not found!

Abia in timpul live-stream-ului de pe Twitch TV, Konami au anuntat ca jocul va fi intr-adevar disponibil si pe PC. Astfel, jucatorii, numiti amical „za master race” vor avea intr-un final „the definitive edition” a ultimului Metal Gear Solid, care speram sa nu fie blocat in 30 de cadre pe secunda pentru un „sentiment cinematic mai accentuat”. A se observa ghilimele introduse in aceasta stire si nota de sarcasm. Asta nu inseamna ca ne ajuta mult la SEO, avand in vedere problema pe care Google o are cu prea multele ghilimele intr-un articol.

metal gear solid 5 pc

Hideo Kojima a facut anuntul in timpul live-streamului. „Sunt foarte fericit ca voi, baieti, sunteti atat de entuziasmati de cutiile de carton”, a spus el dupa o „demonstratie” a cutiilor din joc. „Si da, apare pe Steam”. Nu avem niciun anunt despre data de lansare, dar Kojima spune ca Metal Gear Solid V: Ground Zeroes va fi primul venit. Mai jos aveti si un item din joc.

 Metal Gear Solid V The Phantom Pain si Ground Zeroes vor fi lansate pe SteamNu putem decat specula pe baza aparitiei acestui joc pe Steam, totusi, este important sa amintim ca Hideo Kojima si-a aratat entuziasmul si admiratia pentru GTA 5 pe PC, aparitia lui MGS 5 pe PC putand fi o incercare a acestuia de a aduce seria la un grad de „polish” mult mai ridicat decat ceea ce poate livra o consola.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button