Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Shadow Moses Project: Metal Gear Solid Remake anulat

/
/
/
img

In ultimele saptamani, un grup de fani ai seriei Metal Gear au incercat sa faca o varianta actualizata a lui Metal Gear Solid, folosind Unreal 4, sub numele Shadow Moses Project. Nu prea v-am tinut la curent cu dezvoltarea sa, pentru ca parea destul de clar cum se va termina aceasta poveste. Proiectul a fost anulat.

Un reprezentant al echipei din spatele proiectului a declarat ca Shadow Moses Project a fost anulat, din motive care nu sunt sub controlul lor. Care ar putea fi acele motive? Nu s-a spus direct, dar cred ca pot deslusi acest mister.

Proiectul, care urma sa dezvaluie ori un trailer nou, ori o varianta jucabila pe 14 martie, cel mai probabil a primit o scrisoare de interdictie de la avocatii companiei Konami.

Spun asta deoarece primul joc Metal Gear avea in productie propria sa varianta reconstruita, folosind motorul Unity. Aceasta parea a fi intr-o stare destul de avansata a dezvoltarii, cel putin pe partea de harti, dar de inata ce a inceput sa devina populara pe internet, Konami a trimis o scrisoare prin care ordona incetarea productiei sale.

Asa ca sansele sa mai vedem o varianta HD a lui Metal Gear, sau a primului Solid, sunt foarte mici.

[DSO Gaming]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar