PC&Consoles

Shadow Moses Project: Metal Gear Solid Remake anulat

In ultimele saptamani, un grup de fani ai seriei Metal Gear au incercat sa faca o varianta actualizata a lui Metal Gear Solid, folosind Unreal 4, sub numele Shadow Moses Project. Nu prea v-am tinut la curent cu dezvoltarea sa, pentru ca parea destul de clar cum se va termina aceasta poveste. Proiectul a fost anulat.

Un reprezentant al echipei din spatele proiectului a declarat ca Shadow Moses Project a fost anulat, din motive care nu sunt sub controlul lor. Care ar putea fi acele motive? Nu s-a spus direct, dar cred ca pot deslusi acest mister.

Proiectul, care urma sa dezvaluie ori un trailer nou, ori o varianta jucabila pe 14 martie, cel mai probabil a primit o scrisoare de interdictie de la avocatii companiei Konami.

Spun asta deoarece primul joc Metal Gear avea in productie propria sa varianta reconstruita, folosind motorul Unity. Aceasta parea a fi intr-o stare destul de avansata a dezvoltarii, cel putin pe partea de harti, dar de inata ce a inceput sa devina populara pe internet, Konami a trimis o scrisoare prin care ordona incetarea productiei sale.

Asa ca sansele sa mai vedem o varianta HD a lui Metal Gear, sau a primului Solid, sunt foarte mici.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. zici ca sant posedati astia de la Konami. Le doresc sa dispara cat mai repede de pe piata de gaming

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button