MORE

Metal Gear Solid Philanthropy 2 este oficial MORT!

In 2009, a aparut un film MGS fan-made numit Metal Gear Solid Philanthropy. Făcut de-a lungul anilor, filmul de o oră arata foarte bine, si la fel arata si continuarea planificată.

Cu toate acestea, acest clip este aparent tot ceea ce lumea va vedea vreodată din Metal Gear Solid Philantropy 2. Planurile pentru crowdfundung s-au încheiat în această lună pe probleme de licențiere.

„După cum știți, ne-a luat o lungă perioadă de timp pentru a începe să lucram la o continuare pentru MGS Filantropia Part 1”, a declarat directorul Giacomo Talamini într-o declarație pe YouTube. „Și asta a fost, în principal, pentru că ne-a fost teama de a nu ne confunda cu IP-ul altcuiva”.

Cu toate acestea, după ce tweet-ul lui Hideo Kojima cum că „nu mai poate aștepta” pentru a vedea partea a doua, lucrarile au început în mod serios.
„Din păcate, în aceste ultime câteva zile am fost informati care este situația cu licența Metal Gear… si ni sa spus că Philanthropy nu poate fi autorizat oficial.

Riscul pe care ni-l asumam cu producerea MGSP2 fără a fi autorizati în mod oficial ar fi fost mult prea mare. Deci, Philanthropy se termină oficial aici.”

Talamini a declarat de asemenea: „Am stiut ca acest lucru s-ar putea întâmpla, iar noi nu avem nimic împotriva creatorilor Metal Gear, saga-ul pe care il iubim si pe care il vom iubi in continuare.”
Desi, din pacate, continuarea nu va vedea niciodata lumina zilei, avem 12 minute din ceea ce ar fi putut fi.” Vizionare placuta! Merita!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button