Gaming

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain conține micro-tranzacții

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain vine cu două moduri de multiplayer. Unul este cel atașat campaniei principale, la care jucătorii își pot invada bazele, iar celălalt este un succesor al Metal Gear Online, oferind o experiență separată de restul jocului. Pentru care dintre ele credeți că va trebui să plătiți adițional?

Dacă ați spus Metal Gear Online, v-ați înșelat. Seara trecută au început să apară primele recenzii ale lui The Phantom Pain, care deși aduceau predominant numai laude, menționau un aspect mai putin placut al jocului. Funcția ce permite conectarea bazei la modul de multiplayer include micro-tranzacții.

Pe lângă faptul că trebuie să cumpărați jocul, mai puteți să cumpărați monede virtuale, cu bani reali, ce permit achiziția de spațiu adițional pentru construirea zonelor din bază care pot fi invadate de alți jucători. Funcția nu este în totalitate indisponibilă fără micro-tranzacții. Konami a emis acum câteva ore o declarație conform căreia aceste monede se pot obține și prin completarea de misiuni.

Recenziile nu au specificat exact cât costă aceste monede virtuale, din moment ce funcționalitatea de multiplayer nu este complet activă înainte de lansarea jocului de pe 1 septembrie. Konami va oferi mai multe informații despre monetizarea lui The Phantom Pain în următoarele săptămâni, deoarece nu sunt toate puse la punct.

Componenta dedicată de multiplayer, Metal Gear Online, va fi lansată la ceva timp după Metal Gear Solid 5, în octombrie pentru console și ianuarie pentru PC.

[Gamspot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button