GamingPC&ConsolesTech&IT

Metal Gear Solid 5: The Definitive Experience are un preț imbatabil

Deși nu îl considerăm la fel de bun ca MGS 2 sau 3 (părerea subiectivă a acestui redactor), cel de-al cincilea joc al seriei, și ultimul la care a lucrat Kojima, Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, și predecesorul său scurt, dar excelent, Ground Zeroes, sunt ambele jocuri foarte bune.

De asemenea, ele sunt acum extrem de ieftine.

Metal Gear Solid 5:The Definitive Experience colectează ambele jocuri și mai multe DLC-uri decât v-ați fi putut deranja să cumpărați individual într-un singur pachet. Dacă doriți să cutreierați în jurul Afganistanului într-un frac, este alegerea perfectă. Din păcate, D-Dog nu primește și el un frac.

Întregul pachet costă în mod normal 25 de lire sterline, dar puteți să-l cumperați cu 5,37 de lire pe Fanatical în acest moment. Veți primi un cod de activare pe Steam, deși se pare că există restricții pentru anumite regiuni (dar poate fi activat în România).

Și deși nu există niciun frac pentru D-Dog, puteți pune coarne pe calul vostru.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button