MORE

Metal Gear Solid 5 are o aplicație pentru mobile

Konami anunță că Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, va avea parte de propria sa aplicație destinată dispozitivelor mobile, similară cu cea care era disponibilă pentru Ground Zeroes.

Aplicația va funcționa ca un ecran secundar, posibil unul ceva mai util decât la jocul anterior, din cauza mărimii lumii lui The Phantom Pain. Pe telefon, sau tabletă, veți putea vedea în mod constant harta, ce este actualizată în timp real cu pozițiile inamicilor, relief, aliați, obiective, și chiar starea echipamentului.

În esență, veți putea să nu folosiți harta din joc, din moment ce o aveți pe aceasta la îndemână. Aplicația permite și ascultarea de înregistrări și melodii pe care le veți găsi în timpul jocului, la fel ca acel iDroid pe care îl ține Snake în mână. Nu s-a specificat dacă va permite managementul bazei, ceva ce era posibil în varianta pentru Ground Zeroes, deși acolo era doar în aplicație pentru că nu exista o Mother Base controlabilă în acel joc.

MGSVTPP Companion App, numele sub care va fi lansată aplicația pentru Android și iOS, va fi disponibilă din ziua de 1 septembrie pentru variantele de Playstation 4, Playstation 3 și Xbox One ale lui The Phantom Pain. Anunțul nu spune nimic despre Xbox 360, și nici despre PC. Nu este clar dacă au fost omise pur și simplu din greșeală, sau dacă aplicația nu va fi disponibilă pentru aceste versiuni ale lui Metal Gear Solid 5.

[Konami]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button