Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Metal Gear Solid 3 Snake Eater HD este acum disponibil pe Nvidia Shield TV

/
/
/

Continuând să sucească acel cuțit în rană, Konami lansează o variantă de Android, compatibilă cu Nvidia Shield TV, a lui Metal Gear Solid 3 Snake Eater.

Jocul este disponibil în acest moment la prețul de doar 10 dolari pe Google Play Store, prețul normal fiind ceva mai mare, de 15 dolari. Apariția jocului, chiar în varianta HD, este o veste bună pentru cei care vor să trăiască pe viu aventura incipientă a lui Big Boss fără să cumpere o consolă Playstation la preț întreg, deși tot vor trebui să cumpere una Shield TV.

Faptul că și jocul acesta este lansat pentru Android, dar o variantă de PC a lui MGS 3 tot nu există, continuă să fie o dezamăgire constantă. Sigur, puteți să îl jucați oricum folosind un emulator, atât timp cât dețineți un Playstation 2 pentru a putea BIOS-ul de pe el în mod legal… considerând cum a fost portat MGS 2 pe PC în primul rând, poate că asta nu este o idee chiar atât de rea. Măcar la o emulare poți seta cum vrei comportamentul mouse-ului.

Oricum, important este că Metal Gear Solid 3 poate să ruleze acum pe un dispozitiv Android cu procesor ARM.

[Android Police]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar