PC&Consoles

Metal Gear Solid 2 revine în HD… pe Android

Metal Gear Solid 2 este foarte controversat și polarizant, dar nu poate fi negat că la nivel calitativ este printre cele mai grozave jocuri făcute vreodată. Iar acum aveți ocazia să îl rejucați din nou, în HD… pe Shield de la Nvidia.

Jocul și-a făcut apariția pe Google Play Store, la prețul de 39 de lei, în varianta sa integrală și oarecum actualizată. Asta înseamnă că include toate misiunile de VR, care nu ar trebui confundate cu VR-ul de acum. Înseamnă altceva în contextul seriei Metal Gear. Jocul va rula pe un Nvidia Shield la 60 de cadre pe secundă, la rezoluția de 720p, așa că nu este Metal Gear Solid 2 Full HD Edition.

Ca să nu apară confuzie, Shield-ul de la Nvidia pe care rulează acest joc este mini-consola atașată de un televizor ce rulează Android TV, nu tableta sau gamepad-ul cu ecran ce poartă același nume.

Konami nu se va opri aici, promițând să aducă și Metal Gear Solid 3 pe această platformă. De ce nu și pe PC? Pentru că în această lume nu prea există dreptate, dar măcar ne putem mulțumi cu această versiune.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button