MORE

Metal Gear Online Beta incepe astazi

Dupa luni de asteptare, posesorii variantei de PC a lui Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain vor primi in sfarsit acces la modul de multiplayer al jocului, Metal Gear Online.

Spre deosebire de modul de multiplayer integrat in campania de singleplayer, la care jucatorii isi invadeaza reciproc bazele, Metal Gear Online este ceva cu totul diferit.

Aveti posibilitatea de a selecta una din mai multe clase, fiecare cu abilitati diferite, in batalii pe numeroase harti. Dar spre deosebire de un Deathmach traditional, Metal Gear Online vine cu o serie de mici particularitati amuzante. Spre exemplu, exista gadget-uri ca un catelus de jucarie, care atunci cand este vazut de orice jucator, indiferent de distanta, va ameti acel jucator pentru cateva secunde, fiindca este prea dragalas.

Toti posesorii variantei de Steam a lui MGS 5 vor putea descarca astazi varianta Beta a lui Metal Gear Online.

Varianta de console a jocului n-a avut tocmai cea mai buna receptie cu putinta, deoarece jocul nu era tocmai bine proiectat. Avand lucruri precum servere care erau gazduite de o singura gazda, fara functie de migrare, netcode oribil si o varietate de alte probleme, Metal Gear Online a fost mult mai putin popular ca varianta sa de singleplayer.

[VG24/7]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button