Community

Messenger introduce shortcuts în chat-uri în stil Slack și Discord

Meta a anunțat introducerea unei funcții simpatice, dar utile pe platforma Facebook Messenger. Aceasta îți va da opțiunea să te folosești de shortcuts în conversații în diverse situații, chestie asemănătoare cu artificiile implementate pe alte servicii ca Slack sau Discord.

Înainte, dacă scriai într-un grup de Messenger „@numele cuiva”, utilizatorul era notificat după trimiterea tag-ului. Acum, îi vei putea alerta pe toți participanții din grup folosind „@everyone” sau „/silent”, dacă mesajul tău pe grup nu arde și poate fi citit mai incolo sub forma unei notificări silențioase. Practic, acum te poți decide dacă vrei să-i spamezi pe toți ca pe Discord sau dacă vrei să-i scutești de pop-ups apărute odată cu mesajul trimis. În orice caz, cu aceste funcții, ceilalți participanți nu vor mai fi nevoiți să oprească notificările întregului grup.

Acestea vor fi introduse numaidecât odată cu update-ul de zilele acestea, dar Messenger va primi și alte adiții în curând. Restul comenzilor care vor fi lansate mai târziu sunt „/pay”, pe iOS și Android, prin care vei putea cere bani direct din chatbox (rămâne de văzut când funcția de payment va fi implementată în afara SUA), „/gif”, la care poți adăuga un subiect anume și preferatele mele,„/shrug” și „/tableflip”, pentru o experiență de chat mai cu aromă de vanilie. La o adică, ce e greșit în a abuza pe Messenger de chestii care literalmente arată așa:  ¯\_(ツ)_/¯ (╯°□°)╯︵ ┻━┻ .

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button