MORE

Mesageria privata de pe Twitch ajunge intr-un final si pe mobile

Dupa lupte seculare, tone de lacrimi varsate, o comunitate care plangea dupa aceasta functie pe mobile Twitch intr-un final s-a gandit ca este o idee buna sa implementeze mesageria privata si pe mobile.

Numit Whisper de catre popularul site de streaming, functia permite mesagerie instanta si privata intre doi utilizatori. Introdus in urma cu doar sase luni, sistemul s-a dovedit extrem de popular intre useri, din nefericire pana acum era disponibil doar pe versiunea de browser, aplicatia avand zero compatibilitate cu aceasta functie.

Din pacate nici de aceasta data Twitch nu s-au putut abtine si au limitat numarul de utilizatori care pot folosi aceasta functie,  fiind unu; destul de mic. Twitch are si un motiv pentru care a facut aceasta mutare, dorind sa primeasca feedback de la comunitate in cazul acestei functii, asta pana cand nu o vor lansa cu surle si trambite atat pe Android, cat si pe iOS.

Cei care primesc o notificare de update in zilele ce urmeaza pe Android sunt fericitii indivizi care vor putea folosi functia, altfel nu vei avea cum sa o accesezi. O alta veste proasta este ca utilizatorii care nu aceasta functie implementata in aplicatie, nu vor putea raspandi update-ul, asa cum este in cazul Tumblr, asa ca pana cand Twitch nu decide ca a strans destul feedback, nu o vedem implementata pe toate aplicatiile.

[Twitch]

Articole asemanatoare

Back to top button