PC&Consoles

Mereu vor fi jocuri Call of Duty, nu se vor opri vreodată

În funcție de cum vedeți situația, aste este fie o veste bună, fie una înspăimântătoare.

Bobby Kotick, CEO al companiei Activision Blizzard, a declarat într-un interviu pentru Marketplace.org că seria Call of Duty este în efect nemuritoare și că va continua să existe probabil până când ultimii doi atomi de hidrogen din Soare sunt transformați în heliu.

În cuvintele sale:

Am avut titluri Call of Duty jucate pe aproape fiecare consolă din ultimii 14 ani. Cu ideea unui joc despre un conflict armat pe parcursul timpului… nu rămâi fără idei pentru jocurile Call of Duty. Mereu vor fi jocuri Call of Duty. Și le veți putea juca pe o varietate de dispozitive.

Ce e drept, a spus că vor fi jocuri despre conflict armat Call of Duty, nu tocmai că vor fi exact aceleași jocuri Call of Duty, așa că există șanse ca seria să evolueze să devină mai bună, mai interesantă. Cert este că nu vom scăpa de ea vreodată, iar pe măsură ce platformele mobile devin din ce în ce mai potente, probabil vom avea un joc Call of Duty și pentru ceasuri.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

32 comentarii

  1. La cât de mult recicleaza Activision e normal,oricum comunitatea de pe pc nu e prioritate pt ei ,la mw2 harta favela e scoasă din rotatia mp pe pc de 4 ani.Sfatul meu este să nu dați mai mult de 10$ pe un joc cod.

  2. as vrea remasterizare lui cod 4 cum se anunta dar separt de noul cod la doar cativa euro leu , dolari maxim 50 de lei si frumos ar fi sa fie remasterizat 1 si 2 nu mw alea vechi in ww2 pentru ca bf 1 o sa il manance de viu pe cod

  3. Ma doare’n pana eu nu am jucat nici unul pana acum si nici nu prea vreau sa joc … Battlefield Pro player right here …. si daca COD nu va muri cu siguranta ca nici Battlefield nu se va lasa , va fi incontinu razboiul asta dintre ei , momentan conduce battlefield anul asta sa vedem la anu cum sta treaba ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button