TECH

MemoryMirror – simplifica shopping-ul!

MemoryMirror – simplifica shopping-ul! Cumpărăturile online pentru haine devin tot mai populare. Deși mai rapida, cumpararea hainelor pe internet are un mare dezavantaj: lipsa unei cabine de probă.

Cum se poate rezolva si acest impediment? Cu ajutorul unei oglinzi digitale MemoryMirror puteti alege culoarea tinutei voastre și chiar adăuga accesorii. MemoryMirror este dezvoltata de MemoMi si are posibilitatea de a partaja rezultatul cu prietenii tăi.

MemoryMirror va “retine” imagini video și foto cu tine incercand o tinuta. In felul acesta aveti posibilitatea sa comparati diverse tinute si sa o alegeti pe cea mai potrivita. Ecranul dispozitivului este imens si poate fi controlat prin gesturi sau printr-o aplicatie de pe smartphone.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Back to top button