PCȘtiri ITTECH

Memoriile RAM în sfârșit încep să aibă un preț accesibil

Acum aproximativ doi ani, în 2016, prețul la care puteați obține 16 GB de memorie RAM DDR4 era de aproximativ 70 de dolari. Din păcate, cererea din ce în ce mai mare de la telefoanele mobile care utilizează cipuri DDR4, urmate de unele neajunsuri în producție, au condus la creșterea prețurilor către un punct culminant până în 2017. Costul aceluiași kit de 16 GB a atins un nivel de aproximativ 200 dolari în anul 2018.

Din fericire, s-ar putea ca în curând să putem răsufla ușurați. La sfârșitul anului 2018, DRAMeXchange a spus că scăderea cererii de DRAM la diferite niveluri – o combinație de vânzări lente pentru smartphone-uri și o producție mai scăzută de PC-uri și laptopuri datorită lipsei procesoarelor Intel – ar duce la scăderea prețurilor DRAM și în 2019. Destul de sigur, începem în sfârșit să vedem memoria disponibilă la un preț mult mai apropiat de acele prețuri de înainte de secetă.

Cu alte cuvinte, dacă vă pregăteați să vă construiți un nou sistem, este în sfârșit un moment bun pentru a cumpăra un set nou de memorii RAM pentru configurația voastră.

Pret Memorii RAM

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button