Telefoane

Meizu Pro 7 are un ecran secundar color pe spate

Fanii telefoanelor mai netradiționale par să fie foarte ocupați în ultima vreme, Meizu pregătind un model ce include un ecran secundar color destul de mare.

Telefonul cu pricina este Meizu Pro 7, ce va fi lansat anul acesta alături de modelul Plus, a cărui diagonală se presupune că va fi ceva mai mare. Ca standard, acest telefon are un ecran de 5.2 inch principal, capabil să redea o rezoluție de 1080p, alături de un ecran mult mai mic pe spate, chiar sub ansamblul celor două camere.

Ecranul secundar pare a fi capabil să afișeze conținutul ecranului principal, așa că se pot vedea pe el mesaje, video, sau pot fi redate jocuri, ca Pac-Man-ul de mai sus. Asta este puțin cam surprinzător, deoarece în mod normal ecranele secundare atât de mar sunt de tipul eInk, ce au un consum de energie redus. Acest ecran însă este un LCD, așa că fie telefonul va avea o baterie bună, fie nu va avea autonomie prea mare.

În rest, Meizu Pro 7 va fi echipat cu un chipset MediaTek Helio X30, aparent fiind primul telefon care să se folosească de el. În funcție de configurație, prețul modelului standard începe pe undeva pe la 400 de dolari, și poate ajunge până spre 480 de dolari. Varianta Plus va costa între 480 și 555 de dolari, aproximativ. Diferența este dată de cantitatea de memorie, ce deocamdată nu este cunoscută pentru aceste două modele.

[GSM Arena]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button