MORE

Meizu Pro 6 in varianta cu Exynos 8890 va costa 460 dolari

Luna trecuta a fost lansat oficial Meizu Pro 6 in varianta cu procesor Helio X25, dar un document care si-a facut aparitia in Martie ne dezvaluia existenta unei variante cu Exynos 8890 a lui Pro 6.

meizu pro 6

Astazi au fost dezvaluite mai multe detalii, dar evident care nu sunt oficiale. Modelul care va fi echipat cu Exynos 8890 va fi echipat cu 4GB RAM, un ecran curbat pe margini, 64GB pentru stocare, Android 6 si probabil un pret de 460 de dolari, cu 30 de dolari mai scumpa decat varianta cu Helio X25.

 

[Sursa]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button