MORE

Megaupload se intoarce

Megaupload a fost un serviciu de file hosting foarte popular, pentru o vreme, detinut de un anume Kim Dotcom. Serviciul a fost inchis, alaturi de Megavideo si alte componente asociate, in anul 2012, prin metode oarecum inspaimantatoare si terifiante. Dar are sanse bune sa revina.

Kim Dotcom a dezvaluit ca va in ianuarie 2017 va lansa Megaupload 2.0, un nou serviciu de file hosting care vine cu o surpriza pentru toti cei care au fost in trecut membri ai Megaupload. Cea mai mare parte din acestia vor avea automat conturi la noul serviciu, deoarece va utiliza aceeasi baza de date. Pana si cei care vor avea conturi premium se vor trezi ca le-a fost restaurat statutul pe Megaupload 2.

Serviciul va oferi gratuit 100 GB de stocare, fara limita de transfer si cu abilitatea de-a cripta totul instant. Va permite pana si sincronizarea informatiilor pe toate dispozitivele, indiferent daca este vorba de PC sau mobil.

Megaupload 2.0 va reprezenta piatra de temelie pentru MegaNet, un alt proiect pe care il are in plan Kim Dotcom, menit sa ofere o alternativa la modul in care functioneaza in acest moment internetul. O retea complet descentralizata, care nu poate fi controlata, nu poate fi atacata si nu are un singur proprietar, toate datele fiind distribuite pe dispozitivele mobile ale utilizatorilor.

[Torrentfreak]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button