Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Mega Man devine film

/
/
/
img

Capcom a cam abandonat seria Mega Man, ultima lansare fiind o reîmpachetare a jocurilor de acum 28 de ani pe Steam. Asta nu inseamna ca publisher-ul japonez este gata sa abandoneze franciza, doar ca urmeaza sa o mute pe marele ecran.

Creația lui Keiji Inafune (de pe vremea când Capcom chiar îi valorifica munca și nu era obligat să apeleze la Kickstarter pentru a face un nou Mega Man numit Mighty No. 9) se îndreaptă către marele ecran, mulțumită companiilor 20th Century Fox și Chernin Entertainment.  Fiind abia la început, nu există prea multe persoane implicate in proiect, singurul notabil fiind producătorul, Peter Chernin, care nu are tocmai un palmares rău, cu filme precum noua serie Planet of the Apes. Dar din pacate, alte detalii despre film nu sunt disponibile, cel mai probabil un scenariu fiind in lucru, ce urmeaza sa fie ciopartit si macelarit la Hollywood, care o sa aiba la final o lupta de proportii cu orice altceva decat unul din inamicii lui MegaMan.

Ce formă va lua filmul Mega Man nu se poate spune, dar având în vedere că seria include un câine robotic pe care eroul titular îl folosește ca o placă de skateboard zburătoare, iar unul din inamicii săi are o foarfecă pe cap, atunci ori filmul va fi în CGI, în stilul lui Big Hero 6, ori vor uita complet de toate părțile mai amuzante și ridicole ale seriei, și vor face ceva similar cu ultima variantă a lui Robocop. Lucru care ne sperie si ne bucura in egala masura.

Alternativ, ar putea încerca să combine cele două stiluri, și crea un nou Super Mario Bros: The Movie.

[PC Gamer]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar