MORE

Medievil – inca un joc clasic renaste ca un mod de Skyrim

Amintirile mele cu Medievil sunt destul de frumoase. Este unul dintre acele jocuri cu care am pierdut ore din viata, imi aduc aminte de el cu nostalgie si mai ales cu respect. Asta pentru ca a fost al doilea joc de Playstation 1 pe care l-am avut…like ever!

Trebuie sa amintesc ca atunci, ca si acum, eram un fan al lui Tim Burton, probabil din acest motiv am terminat Medievil de mai multe ori pe mai multe platforme. Iar acum a venit timpul sa ma apuc de el intr-o maniera noua. In Skyrim. (insert epic song here) Asta datorita unui modder numit KorinOo care si-a pus in cap sa refaca primele patru nivele din Medievil folosind Construction Set-ul. Ce pot spune, ma simt ca in tinerete, atunci cand jucam ca disperatul Tekken, Driver, Banjo si Medievil pe Playstion-ul meu (pe care inca il mai detin, si inca functioneaza).

Asa ca, in acest week end, cel mai probabil voi anunta unde cand si cand, voi face un live stream cu acesta mica bucata din aventurile lui Sir Daniel Fortescue. Cu toate astea, stiu la ce ma inham. Jocul este o reimaginare, nu o recreare a jocului original, asa ca exista cateva libertati ici si colo in mecanica de joc, gameplay si estetica generala, dar chiar si asa, este Skyrim combinat cu Medievil …ce poate sa fie rau in asta? In cel mai rau caz imi iau o sageta in … rotula! 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. I used to be an adventurer like you then i took an arrow in the knee =)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button