TECHRSS PaginaDeMediaȘtiri ITTelefoane

Mediatek pregătește un chipset 5G probabil mai ieftin

În acest moment, dacă un telefon are 5G în nume, puteți fi siguri de două lucruri: va costa o grămadă și cineva va încerca să îi dea foc. MediaTek pare că va încerca să repare una din aceste probleme de luna viitoare.

Compania va anunța în ziua de 7 mai un nou chipset, cu un modem 5G integrat, despre care umblă vestea că ar fi gândit pentru telefoanele de talia entry-level. MediaTek are deja un astfel de chipset pentru dispozitive mid-range, dar niciodată nu strică mai multe opțiuni cu preț mai mic. Și, la urma urmei, dacă 5G va fi următorul mare lucru (atât timp cât nu vrei să ai semnal în casă sau în clădiri cu sticlă prea groasă) atunci vor trebui să existe telefoane de tot felul care să suporte acest nou standard.

Iar dacă 5G va putea fi găsit pe toate drumurile, iar telefoanele vor fi suficient de ieftine încât să și le permită oricine, poate vor fi mai puține incidente de combustie telecomunicativ-infrastructurală spontană. Lumea va putea apoi să se concentreze pe lucruri importante, cum ar fi să propage ideea că 6G și 7G vă transformă în zombies.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button