GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Medal of Honor: Above and Beyond necesita 340GB liberi pe SSD

Chiar vorbeam cu Carol adineauri si ii spuneam de treaba asta. Si atunci cand a spus-o, m-a lovit si pe mine. Cati ani au trecut de cand am mai auzit ceva despre seria Medal of Honor? Ei bine, daca v-a lipsit, se pare ca Respawn Entertainment (Titanfall, Apex Legends) aproape a finalizat cel mai nou joc din serie. Insa inainte de a va entuziasma, tre’ sa va spun ca este vorba despre un joc pentru VR. Deci muritorii de rand nu vor putea sa-l joace. Iar daca solutii exista aici si se mai trece cu un software de treaba cu VR, spatiul de stocare necesar este tot de 340GB; desigur, se recomanda un SSD pentru a rula jocul.

Da, nu te-nseala privirea. Noul Medal of Honor: Above and Beyond va fi cel mai mare joc lansat in 2020 cand vine vorba de dimensiunea sa in gigabiti. Producatorul jocului recomanda instalarea acestuia pe un SSD si chiar daca jocul ocupa 170GB, spatiul total necesar instalarii este de 340GB. Asta il plaseaza pe locul doi intr-un top al celor mai mari jocuri de PC, dupa Call of Duty Modern Warfare care nu isi mai incape nici in piele, nici pe un SSD de 240GB.

Noul Medal of Honor: Above and Beyond va fi lansat pe data de 12 Decembrie 2020 si va fi compatibil cu majoritatea castilor VR de pe piata. Iar pentru curiosi, mai jos am atasat si cerintele de sistem oferite de Respawn Entertainment.

  • Procesor: Intel Core i7-9700K
  • Memorie: 16GB DDR4
  • Placa video: NVIDIA GeForce RTX 2080
  • Stocare: 340GB pentru instalare, 170GB jocul in sine; recomandat SSD.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button