MORE

MechWarrior Online va primi singleplayer si va fi lansat pe Steam

Atunci cand Piranha Games si Smith and Tinker anuntasera un nou joc MechWarrior, prin intermediul unui trailer exceptional, parea de parca vom primi o experienta cum nu am mai vazut de la MechWarrior 4, sau 3, sau posibil 2, in functie de care era preferatul vostru. Din pacate nu au avut bani sa finanteze acel joc.

In schimb, am primit MechWarrior Online, realizat lent si cu greu de Piranha Games, trecand prin numeroase probleme, cum ar fi un publisher interesat mai mult de vanzarea de mech-uri cu bani reali, decat de imbunatatirea jocului.  Dupa ani de zile de asteptare, se pare ca in sfarsit vom primi acel joc de singleplayer promis, sau macar ceva asemanator.

Russ Bullock, presedinte al Piranha Games, anunta ca perioada de finisare a jocului, pentru lansarea sa pe Steam, a luat final, si de acum inainte se vor concentra pe dezvoltarea de continut nou. Asta include atat valul al treilea din Community Warfare, moduri suplimentare de joc, dar si un mod de singleplayer dedicat.

Nu s-au oferit detalii despre ce va presupune acest mod de singleplayer, insa pare probabil ca nu va fi cel mentionat in varianta initiala a lui MechWarrior 5. Povestea acelui joc se petrcea in anul 3015, pe vremea cand un mech era foarte valoros si de obicei lasat ca mostenire de la o generatie la alta in cadrul familiilor nobile. MechWarrior Online, in schimb, se petrece in timpul invaziei clanurilor, unde productia de mech-uri a fost accelerata, pentru ca Sfera Interioara era asediata de un inamici mult mai bine echipat si mai puternic.

Totusi, cei care inca mai vor sa joace in acea perioada de neliniste din fosta Liga Stelara vor putea face asta in noul joc de strategie Battletech, a carui finantare se va incheia cu un succes rasunator peste 8 zile. Acest joc si MechWarrior Online vor avea o legatura foarte stransa, modelele din MWO fiind folosite in Battletech, lucru care cu siguranta va ajuta la scaderea costului de productie.

[Twitter]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button